Pentru a vă îmbunătăți experienţa de navigare, acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Află mai multe

Blog

5 beneficii ale argilei

Sâmbătă , 24 februarie 2018

Argila captează, drenează, apoi elimină impuritățile din țesuturi, sânge sau limfă. Această substanță este dotată cu ceea ce numim „inteligența naturii”, deoarece în cazul unei răni sau leziuni, elimină țesuturile bolnave și distruge germenii periculoși, fără să atingă sau să distrugă celule sănătoase.

Citește tot articolul

Ceai și arome de Decembrie

Luni , 11 decembrie 2017

Luna decembrie este o lună a aromelor indiferent că o asociem cu mirosul de cozonaci, scorţişoară sau portocale. Ele ne poartă cu gândul spre cele mai dragi amintiri, cele din copilărie şi ne adună în jurul meselor de sărbătoare, în familie.

Citește tot articolul

Soluții naturale pentru prevenirea răcelii

Vineri , 10 noiembrie 2017

Indiferent de sezon, atenția pe care o oferim sănătății trebuie să fie pe primul loc. Cu atât mai mult în timpul sezonului rece, când suntem vulnerabili virozelor, o provocare pentru sistemul imunitar. Şi pentru că nu poţi ştii câte lupte poate câştiga acesta, este mai improtant să previi decât să tratezi.

Citește tot articolul

Câte ceva despre macronutrienţi

Marți , 15 august 2017

Fiecare produs alimentar, fie că e vorba de un cheeseburger sau un smoothie, conţine o proporţie diferită de macronutrienţi. Datorită atenţiei deosebite care le este acordată, probabil vă întrebaţi ce sunt mai exact aceşti macronutrienţi.

Citește tot articolul

Beneficiile semințelor Chia

Luni , 03 iulie 2017

Semințele Chia au intrat rapid în lista super-alimentelor. Sunt ușor de digerat dacă sunt preparate corespunzător și sunt un ingredient extrem de versatil, putând fi integrat rapid în rețete diverse. Originare din Mexic, semințele sunt prețioase pentru proprietățile lor medicinale și valoarea lor nutrițională.

Citește tot articolul

înscrie-te la newsletter-ul nostru

Și vei afla cele mai proaspete informații pentru a adopta un stil de viață sănătos.