Pentru a vă îmbunătăți experienţa de navigare, acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Află mai multe

Despre noi

Când pasiunea pentru stilul sănătos de viață este dusă mai departe,
apare LifeSaga.

Istoria noastră își are rădăcinile într-o afacere de familie ce s-a dezvoltat odată cu interesul din ce în ce mai ridicat pentru produsele și suplimentele bio. Moștenirea organică a fost dusă mai departe din dorința noastră de a pune amprenta asupra industriilor alimentară și cosmetică.

Dacă acum 8 ani am pătruns pe piață sub numele de Natural All, astăzi punem la dispoziția doritorilor de sănătate, suplimente nutritive bio, produse bio de calitate superioară sub o identitate proaspătă - LifeSaga. Printre produsele distribuite se numără fructe uscate, sucuri, muesli și chipsuri, alimente bio și convenționale, condimente, paste făinoase sau produse naturale de îngrijire a corpului, toate acestea respectând standardele ecologice riguroase.

Mai mult, am adus pe piață produse noi ce accentuează puterea naturii, colaborând cu firme renumite din Germania în domeniul farmaceutic şi alimentar. Toate sub o nouă imagine și o nouă vibrație provenită direct din natură.

Nutrim dragoste pentru sănătate.

Tocmai de aceea, distribuim produse organice, pline de vitamine și nutrienți, ușor de utilizat - exact acele detalii ce lipseau stilului tău de viață. Iar, cererea crescută a pieței pentru acestea, ne-a determinat să diversificăm gama oferită.

Așadar, noi te putem ajuta să trăiești mai sănătos.

 

PARTENERIATE

     

ECHIPĂ

Sorina Botan

Fondator LifeSaga&consultant suplimente alimentare

Traseul meu în lumea alimentaţiei sănătoase a început în urmă cu 12 ani, odată cu primii paşi realizaţi în domeniul farmaceutic. Pe parcursul acestor ani care au contribuit la formarea mea personală, am învăţat că o dietă corectă este cea mai uşoară cale care poate fi parcursă cu pași siguri pentru a-ţi proteja sănătatea şi a-ţi îmbunătăţi obiceiurile alimentare, păstrând astfel, pe termen lung, echilibrul dintre trup şi minte.

Din acel moment, fiecare zi avea sa fie despre simplitate, zâmbete, muncă și bucuria de a depăși recorduri personale impuse.

Determinarea, entuziasmul, ambiția, perseverenţa  şi experienţa dobândită au contribuit la conturarea propriului vis, reușind în urmă cu 8 ani să demarez propriul business care a evoluat spre ceea ce vedeţi astăzi a fi LifeSaga.

Cu multă încredere și dorință de a învăța orice despre sănătate, nutriție și sport, am exploatat și împărtășit noi oprtunități pentru o viață sănătoasă, adunând numeroase informații, idei și păreri de la specialiștii în nutriție și am ascultat activ pacienții pentru a-i indruma cu o informație de calitate, în vederea adoptării un stil de viață echlibrat.

Motivaţia pentru a continua ceea ce fac pentru clienţii LifeSaga, provine din rezultatele pozitive din viaţa lor şi feedback-ul constructiv pe care îl oferă. Astfel, brandul a crescut sănătos, şi eu alături de el.

înscrie-te la newsletter-ul nostru

Și vei afla cele mai proaspete informații pentru a adopta un stil de viață sănătos.